Werk je bij een bedrijf?

Aflatoun Klas4klas

Bent u directeur van een bedrijf, een bevlogen werknemer of een verbindende factor in de zakenwereld? En op zoek naar andere manier om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Dan is Klas4klas voor uw bedrijf zeer betekenisvol!

Ondernemerschap is één van de focusgebieden van Klas4klas. En daarom nodigen we u uit om een verbintenis met dit programma aan te gaan.
Met Klas4klas verhoogt u de betrokkenheid bij uw organisatie: u kunt uw medewerkers of collega’s inspireren en ook levert u een grote bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling. Met Klas4klas maakt uw onderneming een verschil in de levens van vele kinderen in de omgeving.

Wist u dat deelname aan Klas4klas voordelen voor uw bedrijf met zich meebrengt?

– deelname aan Klas4klas verhoogt de (lokale) reputatie;
– deelname aan Klas4klas is aantrekkelijk voor potentiële nieuwe medewerkers;
– deelname aan Klas4klas genereert maatschappelijke winst.

Vrijwillige inzet van medewerkers of collega’s:

Binnen het programma van Klas4klas kunnen uw medewerkers of collega’s op verschillende manieren een vrijwillige bijdrage leveren. Ze kunnen bijvoorbeeld als Klas4klas-trainer of gastdocent fungeren, maar ook kunnen zij zich actief inzetten tijdens het opzetten van de miniondernemingen en/of events die de klas organiseert. En wist u dat kinderen het erg leuk vinden om een kijkje in uw keuken te nemen? Een rondleiding is dus altijd een goed initiatief!

Het personeel van de BBVA Bank was enorm positief over hun ervaringen met het geven van een financieel onderwijs programma aan kinderen bij meer dan 3000 scholen in Spanje en Portugal. 400 medewerkers schreven zich in en werden opgeleid in het trainen van de kinderen in sociale en financiële vaardigheden Ze vonden het een fantastische ervaring om naast hun werk een vrijwillige bijdrage te mogen leveren en een verschil te maken in hun gemeenschap.

Wilt u meer weten, kennis met ons maken, een partnership met ons aangaan of met uw bedrijf meedoen met Klas4klas?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vader en gastspreker Remco van der Burg over het Klas4klas-programma:

Gastspreker Remco van der Burg

“Door dit gastcollege zijn mijn dochter en ik veel meer tot elkaar gekomen omdat we dingen van elkaar leerden die we niet wisten.

Door het Klas4klas-programma is ze opengegaan en is onze relatie veel beter geworden. Ik vind dit heel erg waardevol en ben daar StartUp4kids dankbaar voor”.

Lees hier het artikel over het gastcollege.

Aflatoun Klas4klas

Share the Story

Back to Top