Workshop mandala’s maken

Aflatoun Klas4klas

Beschrijving workshop Mandala’s maken

Als aanvulling op het Klas4klas-programma kunnen wij een workshop mandala’s maken voor je klas organiseren. In deze workshop ontdekken en ontwikkelen kinderen hun creatieve talenten, hun leiderschapskwaliteiten en leren ze samenwerken. Daarnaast is het een boost voor hun zelfvertrouwen.
De workshop wordt gegeven door Mirjam van Wijngaarden van Circle of Hope.

Praktische informatie

Inhoud workshop:

In het eerste deel leren de kinderen wat mandala’s zijn en wordt uitgelegd wat de workshop inhoudt. Daarna gaan de kinderen in twee groepen aan de slag met het maken van de mandala’s die de kinderen maken van spullen uit de natuur die ze eerder hebben verzameld zoals veren, takken, steentjes, bloemblaadjes, etc. Eerst worden de taken verdeeld en door met elkaar samen te werken ontstaan er twee prachtige mandala’s op het schoolplein. Na afloop krijgt ieder kind een persoonlijke wenssteen met hun talent of goede eigenschap dat de klassenleraar vooraf heeft aangegeven. Tijdens de uitreiking vertelt de klassenleraar waarom hij of zij juist voor dit talent of deze eigenschap heeft gekozen waardoor het zelfvertrouwen van de kinderen groeit.

Duur workshop:

120 minuten

Resultaat:
  • Na de workshop mandala’s maken hebben de kinderen nieuwe creatieve talenten ontdekt, hebben de kinderen ervaren dat je van ‘niets’ iets prachtigs kunt maken, hebben ze leren samenwerken, leiderschapskwaliteiten ontdekt en is hun zelfvertrouwen gegroeid.

Kosten:

EUR 200 (inclusief persoonlijke wenssteen), kosten inclusief extra begeleiding van een Klas4klas-trainer: EUR 250. Bedragen zijn exclusief BTW en reiskosten.

Wil je meer weten over de workshop mandala’s maken of de workshop boeken?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Aflatoun Klas4klas

Share the Story

Back to Top